Cautare

3996 de rezultate pentru "silaghi dan" (3.23 secunde)
Dan Pavel: "Dan Diaconescu este exponentul unei revolte populiste degradante" Desi urmeaza un spinos an electoral, interesul romanilor pentru mizele politice este unul foarte scazut, existand chiar si o revolta populista degradanta al carui principal exponent este seful OTV, Dan Diaconescu, declara analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
"Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu" Dan Voiculescu si Daniel Constantin au parasit sedinta USL din aceasta dimineata fara a participa la conferinta de presa. ... La sedinta de luni dimineata au participat Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.
Afla cum voteaza Dan Diaconescu si PPDD la referendum. ... PPDD, al treilea partid din Romania, conform votului politic dat la alegerile locale, si-a stabilit strategia, a confirmat Dan Diaconescu pentru DeCe News.
Dan Diaconescu afirma ca este exclusa o alianta a partidului sau cu USL Dan Diaconescu a anuntat luni ca PP-DD nu va face nicio alianta cu USL, aratand ca parlamentarii formatiunii nu au avut niciodata intentia de a parasi partidul. ... Pentru mine, Dan Diaconescu, este exclusa aceasta varianta.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. ... Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot.
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Arestarea lui Vantu prefigureaza, in opinia multor voci din presa, iminenta arestare si a lui Dan Voiculescu, un alt mare adversar al lui Traian Basescu.
Oferta lui Dan Diaconescu, in valoare de 203 milioane lei, este castigatoare UPDATE 17:20:
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS. ... Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
"Doar o minune il mai salveaza pe Voiculescu, ultimul mogul" Postul de radio moscovit "Vocea Rusiei" profeteste sfarsitul iminent al lui Dan Voiculescu si al trustului sau de presa, afirmand ca lupta acestora cu Traian Basescu se apropie de sfarsit.
Mariustuca.ro / Dan Chisu: ... Luminita Ciobanu) La 21 iulie, actorul si regizorul Dan Chisu isi sarbatoreste ziua de nastere.
Dan Setlacec, la Academia Romana O sesiune comemorativa dedicata prof. ... Dan Setlacec, de la a carui disparitie se implinesc 5 ani, are loc vineri, 18 Iulie 2014, in Aula Academiei Romane. ... Dan Setlacec este evocata de prof.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: ... - Urmaresc doar de cateva zile, adica nu de la inceput, epopeea juridica prin care trece Nicusor Dan si partidul sau, cu fuziunea intre USB si USR si cu semnul electoral al partidului.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Catalin Chelu a declarat ieri in instanta ca Dan Fatuloiu l-ar fi santajat si ar fi facut presiuni asupra lui in mai multe randuri in vederea obtinerii de foloase materiale.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean. ... Selectia va fi facuta de o comisie condusa de presedintele Consiliului National, Dan Mircea Popescu.
Totodata, liderul PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, a declarat ca acuzatiile formulate de Musca, Stolojan si Stoica sunt "total nejustificate".
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
google-analytics.com